Ben je net begonnen met je nieuwe bedrijf en wil je dit al graag verbeteren? Dat kan! Door een aantal kleine aanpassingen of toevoegingen te maken, kun je je bedrijf unieker, specialer en aanzienlijker maken. Wil je weten hoe? Hier zijn een aantal tips. 

Tip 1: verpakkingen 

Ben je een bedrijf dat veel doet aan leveren? En lever je dan in van die kartonnen dozen? Daar is toch helemaal niets leuks aan. Met verpakkingen bedrukken kun je al een heel eind komen. Verpakkingen bedrukken kun je gebruiken om die kartonnen dozen om te toveren tot een aantrekkelijke verpakking die wordt geleverd aan de voordeur. Bovendien is verpakkingen bedrukken een oude tactiek van veel bedrijven. Zo creëer je reclame. Deze dozen kunnen worden gezien door buren, bij pakketjesdiensten of bij winkels waar mensen hun pakketjes kunnen afhalen. Hierdoor is het heel eenvoudig dat mensen benieuwd zijn naar het merk en eens een kijkje zullen nemen op je website. 

Verpakkingen bedrukken zal er ook veel meer uitspringen. Wanneer je tussen al die kartonnen dozen kijkt in een busje zal dus jouw bedrukte verpakkingen ertussen uitspringen. Verpakkingen bedrukken heeft dus al meerdere voordelen voor jouw bedrijf. 

Tip 2: producten uniek maken 

Wanneer je een bepaald product koopt, is het belangrijk om je af te vragen waarom klanten deze bij jou moeten kopen in plaats van bij je buurman die dezelfde producten aanbiedt voor een goedkopere prijs. Door juist je producten uniek te maken, zal je gemakkelijker en sneller je producten verkopen. Hierdoor vinden klanten het ook niet erg om een extraatje te betalen voor iets specialer. 

Je producten kun je specialer maken door er bijvoorbeeld een extra ingrediënt in te stoppen. Of door bijvoorbeeld een kleur of smaak of geur te creëren die een ander bedrijf niet gebruikt. Dit ligt natuurlijk ook aan wat je bedrijf verkoopt. Wanneer je een computerbedrijf hebt, kun je kijken naar laptops in kleuren of maten die nog niet zijn gecreëerd of niet ergens anders in Nederland worden verkocht. Wanneer je bijvoorbeeld cupcakes verkoopt online kun je kijken naar bijzondere smaken die niet vaak worden verkocht, zoals een citroen cupcake of een champagne cup cake speciaal voor de feestdagen. Dit zal je zeker nieuwsgierige klanten opleveren. 

Pin It on Pinterest