Onze partners

PMC

In welke sector je ook werkzaam bent: het ontwikkelen van diverse zakelijke vaardigheden is altijd van toegevoegde waarde. Kijk voor groots aanbod in zakelijke cursussen en trainingen op de website van Pieterman Management Combinatie.

Letsel, en wat nu?

Ga langs een letselschadespecialist , zo kan je weten of je recht hebt op een vergoeding. Loop niks mis!

Transport & logistiek

Kunststof ladingdragers zoals pallets, palletboxen en kunststof bakken zijn kostenefficiënte en duurzame oplossingen voor bedrijven in de transportbranche.

Brandwerende rolschermen

Het gebruik van brandwerende rolschermen kan een goede oplossing zijn om je pand brandveilig te maken. Het zorgt ervoor dat je pand wordt verdeeld in compartimenten waardoor de brand zich minder snel zal verspreiden.

Branddeurenfabriek

Een pand kun je beveiligen tegen brand met een branddeur. Deze zijn er in vele verschillende soorten en maten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen, ze beschermen je pand tegen het uitbreiden van de brand.

Antwoord service

Ontzorgt worden op het gebied van telefoondienst? Met antwoordservice Nederland heb je een partij die je volledig ontzorgt.

Expert in digitale nazorg

Iedereen beschikt over een digitale nalatenschap. We bellen, mailen en leven allemaal online. Hoe stel je deze data veilig? Neem contact op met Digital Life Legacy.

Opleiding afscheidsfotografie volgen

Leer hoe je als uitvaartverzorger gebruik kunt maken van afscheidsfotografie. Deze opleiding is geschikt voor een ieder die wil gaan werken als uitvaartverzorger of ritueel begelieder.

Antwoord service

Ontzorgt worden op het gebied van telefoondienst? Met antwoordservice Nederland heb je een partij die je volledig ontzorgt.

Optimale communicatie met Portofoons

Met de hoogwaardige portofoons van DisseldorpTechniek.nl creëert u een perfecte communicatieomgeving. Of het nu gaat om dagelijkse werkzaamheden of noodsituaties, ons professionele communicatiesysteem zorgt voor extra veiligheid en verhoogt de efficiëntie.

Procesoperator: Een Cruciale Rol in de Procesindustrie

Zoek je een uitdagende functie in de techniek? De vacature procesoperator bij NL-Techniek is wellicht jouw kans.

Pin It on Pinterest